Hibiscus Instant Shawl

Assalanmualaikum 

Pre-Order Hibiscus Instant Shawl kini dibuka

Kepada semua ‪#‎shestar‬ yg di sayangi anda semua sudah boleh buat order ye. InsyaAllah kami akan release pada bulan hadapan 
😘
PRICE:
RM52

Wassap segera tuk pre order bulan depan kite release
Wassap "Pre-Order Hibiscus Instant Shawl " ke 0196001327
Wassap "Pre-Order Hibiscus Instant Shawl " ke 0196001327
Wassap "Pre-Order Hibiscus Instant Shawl " ke 0196001327





Soft cotton Batik Indonesia

Soft cotton batik sapa kata xboleh nk melawa tgk kami belanja contoh pemakaian soft cotton batik ni bukan ke cair meleleh2 tgk cutting soft cotton sisik depan tu

Rm45
2.25 meter






AORA Double Loop Instant Shawl

MACAM TAK PERCAYA BOLEH BUAT MCM NI! SENANG NYA! Cun2 pulak tu corak dia..
Instant shawl ke ni? Cer tgk video tutorial di E-ShOpHouse ni dulu. 40 saat je, x rugi data pn sis.. 
.
BERBEZA DARI AORA Double Loop Instant Shawl biasa
✅ Sesuai utk DAILY use
✅ NO iron tag
✅ Design lebih SIMPLE
✅ Cutting CURVE pada hujung
✅ Yg bestnya HARGA confirm mampu milik (termasuk gst)
✅ KUALITI tetap sama
***************************************************
AORA PRINTED Double Loop Instant Shawl

N.P: RM49
Material: High Quality Chiffon Georgette
Handling: Mild hand wash only




















Like Us Here