Klick ke FB PAGES

Instant Shawl 2 Muka

Haaiii u ollzz!! ingin tanpak EXCLUSIVE tapi xtahu nak gayakan tudung ape??niiii haaaa.....shawl 2 muka  EEMA...macam2 warna ada...apa lagi??EXCLUSIVE ...dapatkan yg ori..baru puas hati.







Tudung Ruffle Lace EEMA

Haaiii u ollzz!! ingin tanpak EXCLUSIVE tapi xtahu nak gayakan tudung ape??niiii haaaa.....tudung ruffle EEMA...macam2 warna ada...apa lagi??EXCLUSIVE ...dapatkan yg ori..baru puas hati.





Shawl 2 Muka Chunky Bead EEMA

Haaiii u ollzz!! ingin tanpak EXCLUSIVE tapi xtahu nak gayakan tudung ape??niiii haaaa.....shawl 2 muka  EEMA...macam2 warna ada...apa lagi??EXCLUSIVE ...dapatkan yg ori..baru puas hati.







Shawl 2 muka EMMA

Shawl 2 muka EMMA & Instant EMMA 

Boleh dapatkan segera di E-ShOp House

sold out

                                           restok                                                                                                                        sold out

                                                                                                              sold out

restok



sold out

SHAWL WAHEEDA 2 MUKA GLITTER.

WAHEEDA GLITTER dibuat khas untuk kakak-kakak yang suka bling-bling! Instant shawl 2 muka, senang je nak pakai. Tak perlu susah-sudah nak lilit2.
.
Shawl ni sarung 2 kali je tak perlu pin-pin bagai.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
KENAPA KENE BELI WAHEEDA GLITTER INSTANT SHAWL (2 MUKA)
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
✅ Tak perlu pakai kerongsang
✅ Sesuai untuk semua bentuk muka.(Serius muka korang tak nampak bulat)
✅ Material high quality chiffon georgette
✅ Design terbaru hiasan VELVET DIAMOND bling-bling.
✅ Boleh adjust nak singkat atau labuh
✅ Boleh pakai pergi kenduri/majlis formal/pejabat
✅ Ada 5 warna sahaja :
- PEACH
- DUSTY PINK
- GREY
- CHORAL
- MAROON
.
Nak beli? Meh tengok dulu PROMOSI TERBAIK DARI LADANG nih!
 
 Harga Promosi : RM 49 SHJ (Hanya untuk 50 customer terawal shj)
* harga tidak termasuk postage








Like Us Here